en_US
en
off
Mobile View
Desktop View

Nr.Cel : 0682059822       email: lavanderibora@yahoo.com

 
Tharëse
870

Kapaciteti DTP - 11, 18, 23, 28, 36, 45, 60, 80 ECO-ENERGY

  • Pajisje e perbere teresisht nga material inox.
  • Cilesi dhe qendrueshmeri e larte
  • Kontroll elektronik i thjeshte dhe intuitiv
  • Te gjitha pajisjet kane te inkorporuar inversionin e xhirove
  • E pajisur me filtrin e ri ne forme sirtari me siperfaqe te gjere horizontale i cili ben te mundur fluksin optimal te ajrit.
  • Sistemi i integruar anti-zjarr per sigurine maksimale si dhe per te evituar cdo lloj zjarri ne brendesi te thareses
  • Qarku i kazanit i izoluar termikisht
  • E pajisur me dopio xham dera e thareses

THARËSE  PROFESIONALE  DOMUS

 
PreviousNext

Sample Picture 2

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

 

Adresa :

1. Rr. Elbasanit , Sauk, Tirane

2. Autostrada F.Kruje-Milot, DervenCel: +355 68 20 59 822

Email : Kontakt@bora-laundry.com

           lavanderibora@yahoo.com

           i.kasalaundry@gmail.com