en_US
en
off
Mobile View
Desktop View

Nr.Cel : 0682059822       email: lavanderibora@yahoo.com

 
Shërbime
1419

PAISJE PËR LAVANDERI

PreviousNext

DETERGJENTE RHUTTEN

Detergjentet RHUTTEN, janë të cilësuara si produkte me cilësi superiore. Realizojnë larje dhe pastrim tepër specifik duke bërë të mundur largimin e njollave më të forta por në të njëjtën kohë mbron produktin pa e dëmtuar atë.

DETERGJENTE RHUTTEN

Detergjentet RHUTTEN, janë të cilësuara si produkte me cilësi superiore. Realizojnë larje dhe pastrim tepër specifik duke bërë të mundur largimin e njollave më të forta por në të njëjtën kohë mbron produktin pa e dëmtuar atë.

PreviousNext

LAVANDERI

BORA LAUNDRY ju mundëson: PROJEKTIM, INSTALIM DHE MIRËMBAJTJE TË PAISJEVE TË LAVANDERISË SUAJ

LAVANDERI

BORA LAUNDRY ju mundëson: PROJEKTIM, INSTALIM DHE MIRËMBAJTJE TË PAISJEVE TË LAVANDERISË SUAJ

DETERGJENTE PROFESIONALE PASTRIMI

Adresa :

1. Rr. Elbasanit , Sauk, Tirane

2. Autostrada F.Kruje-Milot, DervenCel: +355 68 20 59 822

Email : Kontakt@bora-laundry.com

           lavanderibora@yahoo.com

           i.kasalaundry@gmail.com