en_US
en
off
Mobile View
Desktop View

Nr.Cel : 0682059822       email: lavanderibora@yahoo.com

 
Rrul
2196

TË DHËNA TEKNIKE

 • Dimensioni I rrulit              3200 x Ø500 mm
 • Ngrohja                               Elettrico, Gas, Vapore
 • Konsumi  I avullit               E: 120 kg/h - G: 135 kg/h - V: 145 kg/h (u.r. 50%)
 • Fuqia ngrohese                   61,5 kW
 • Konsumi I gazit                  G20: 9,8 m³/h - GPL: 7,6 kg/h
 • Hekurosje ne nje ore         90 kg/h
 • Voltazhi                              400/3N
 • Shpejtesia e hekurosjes    1,6 ÷ 8 m/min
 • Dimensioni I hekurit          3880x750x1290 mm
 • Pesha neto                         1700 kg

Kalandër Modeli G 32.50

TË DHËNA TEKNIKE

 • Dimensioni i rrulit                    2580x Ø325 mm
 • Ngrohja                                   EleKTRIKE Gas, AVULL
 • Hekurosje per nje ore             78 kg (u.r. 50%)
 • Fuqia ngrohese                       29,7 kW
 • Consumi  gazit                        G20: 3,53 m³/h - GPL: 2,5 kg/h
 • Consumi avullit                        32 kg/h
 • Voltazhi                                    E: 400/3N - G: 230/1N - V: 230/1N
 • Shpejtesia e hekurosjes          1,6 ÷ 5 m/min
 • Dimensioni i hekurit                3140x580x1150 mm
 • Pesha neto                                780 kg

ZGJIDHJA PËR NJË HEKUROSJE PERFEKTE    KALANDRA DHE  RRULA "GMP"

Gama e rrulave të Gmp është një ndër gamat më të plota presente në treg. Dimesionet e rrulit janë nga nga 100 cm deri në 200 cm, eshte i duhuri për të mbuluar të gjitha nevojat e përdorimit, nga përdorimi me ndërprerje deri tek përdorimi në mënyrë të vazhdueshme dhe intensive, duke ruajtur cilësinë. Kjo lloj pajisje profesionale karakterizohet gjithashtu nga një sistem efikas i programueshCm elektronik i kontrollit që manaxhon të gjitha parametrat e hekurosjes.


Përse Gmp?

 • Mbron rrobat tuaja duke evituar çdo lloj dëmtimi apo djegie të mundshme​.
 • I thjeshte dhe praktik në përdorim.
 • Kursen energjine ne maksimum.
 • Certefikuar nga CE.
 
PreviousNext

Sample Picture 2

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Kalandër Modeli G 26.35

PreviousNext

Sample Picture 2

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

GAMA E RRULAVE "GMP"

 

Rrul Modele E 100.20  - E 120.25 - E 140.25 - E 140.30 - E 160.30 - E 200.30 

PreviousNext

Sample Picture 2

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

TË DHËNA TEKNIK

 • Modeli rrulave E eshte teper efikas, komod dhe me teknika te larta cilesie, disa karakteristika:
 • Tensioni i këmbyeshëm: V.230 / 1 -> V.230 / 3 -> V.400 / 3N .
 • Veshja e rrulit eshte me material te leshte ne mbeshtelljen e pjeses se hekurit + cope Nomex 250g/m²
 • Sistem stakimi- Rrul i patentuar.
 • Kontroll elektrinik i temp.me 2 sonda: temp.e monitorushme vazhdimisht ne te   majte   dhe   te   djathte,   ngrohja
 • Bllokohet automatikisht ne raste se rruli eshte duke u perdorur vetem nga nje ane.
 • Me perberje alumini te tavolines dhe me vaskete e cila    ndihmon per hekurosjen e copave te gjata.
 • Shpejtesi komandimi variable
 • Pedal me dopio impuls
 • Mbron rrobat tuaja duke evituar cdo lloj demtimi apo djegie te mundshme
 • I thjeshte dhe praktik ne perdorim
 • Kursen energjine ne maksimum
 • Certefikuar nga CE


 

Cel: +355 68 20 59 822

Email : Kontakt@bora-laundry.com

           lavanderibora@yahoo.com

           i.kasalaundry@gmail.com
Adresa :

1. Rr. Elbasanit , Sauk, Tirane

2. Autostrada F.Kruje-Milot, Derven