en_US
en
off
Mobile View
Desktop View

Nr.Cel : 0682059822       email: lavanderibora@yahoo.com

 
Rreth Nesh
1887

KOMPANIA BORA LAUNDRY ka krijuar një firmë solide dhe moderne, që prej vitit 2001. Ne mund të garantojmë aftësinë tonë për të ofruar në treg produkte dhe shërbime cilësore për klientët tanë në sektorin e lavanderisë dhe pastrimit profesional të objekteve!! 


Si pasojë e një eksperiece disa vjeçare në tregun Shqipëtar lidhur me lavanderinë, paisjeve profesionale dhe detergjentëve të pastrimit, ne jemi në gjëndje t'ju ofrojmë dhe të sugjerojmë atë që JU nevojitet për një pastrim ideal.


Ofrojmë paisje profesionale për lavanderi!

Paisjet tona janë "DOMUS", një ndër kompanitë më të fuqishme në tregun Europian dhe jo vetëm.

Kemi eksluzivitetin për shitjen dhe mirëmbajte të paisjeve të kësaj kompanie e cila është e specializuar në ofrimin e zgjidhjeve të plota për larjen-tharjen-hekurosjen-përfundimin e rrobave për çdo lloj biznesi.


Ofrojmë detergjente profesionale për lavanderi!

Detergjentet tona janë "RHUTTEN" kompani Italiane me një eksperiecë 30-vjeçare në prodhimin e detergjentëve profesionale për sektorin e hotelerisë dhe lavanderisë, lider në cilësi, ekonomik, dhe praktik duke i bërë rrobat tuaja të jenë superiore në pastërti.

​Misioni ynë është të kënaqim të gjitha nevojat e një lavanderie profesionale në një mënyrë konkurruese, të realizojmë dhe arrijmë pastërtinë ideale të kërkuar nga klientët tanë, duke punuar në një treg të globalizuar.

Si një ekip profesionistësh ne jemi në kontakt të përditshëm me klientët tanë, duke aplikuar vlerat tona  në të gjitha fushat: Inovacioni, Përvojë, Dialog dhe Profesionalizmi.

 
PreviousNext

Sample Picture 2

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

"   Eksperiencë, cilësi e disponueshmëri për klientët tanë   "

 


 KOMPANIA JONË


 


MISIONI YNË