en_US
en
off
Mobile View
Desktop View

Nr.Cel : 0682059822       email: lavanderibora@yahoo.com

 
Projekte
2651
 

DISA PROJEKTE TË REALIZUARA NGA "BORA LAUNDRY"

PreviousNext

Sample Picture 1

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

PreviousNext

Sample Picture 2

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

INSTALIM TË PAISJEVE TË LAVANDERISË DHE DETERGJENTËVE LARËS

​"GRAND BLUE FAFA", ''FAFA PREMIUM''  DURRËS


INSTALIM TË PAISJEVE TË LAVANDERISË DHE DETERGJENTËVE LARËS

​"BOUGAINVILLE BAY" SARANDË


INSTALIM TË PAISJEVE TË LAVANDERISË DHE DETERGJENTËVE LARËS

​"SANTA QUARANTA" SARANDË


INSTALIM TË PAISJEVE TË LAVANDERISË DHE DETERGJENTËVE LARËS

​"Sandy Beach Resort" DURRËS


PreviousNext

Sample Picture 1

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

INSTALIM TË PAISJEVE TË LAVANDERISË DHE DETERGJENTËVE LARËS

​"Glow Boutique Hotel & Suites " SARANDË


INSTALIM TË PAISJEVE TË LAVANDERISË DHE DETERGJENTËVE LARËS

​"Elysium Hotel " DHËRMI, VLORË


INSTALIM TË PAISJEVE TË LAVANDERISË DHE DETERGJENTËVE LARËS

​"Sole Luna Hotel" BORSH, VLORË


PreviousNext

Sample Picture 1

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

PreviousNext

Sample Picture 1

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

INSTALIM TË PAISJEVE TË LAVANDERISË DHE DETERGJENTËVE LARËS

​"Hotel Flower & SPA" DURRËS


INSTALIM TË PAISJEVE TË LAVANDERISË DHE DETERGJENTËVE LARËS

​"Vila Palma" DURRËS