en_US
en
off
Mobile View
Desktop View

Nr.Cel : 0682059822       email: lavanderibora@yahoo.com

 
Detergjente për Kuzhina
3428

"   Eksperiencë, cilësi e disponueshmëri për klientët tanë   "

DETRGJENTE PËR PASTRIM DHE MIRËMBAJTJE TË KUZHINAVE TË GATIMIT


Detergjente për larje automatike ( lavastovilje )

Produkt, në përqëndrime të ndryshme të përdorimit, ushtron funksionin e tij si në zonat me ujëra të varfra me kalcium, si në ujërat e forta dhe gjen përdorim në të gjitha lavastoviliet e bareve, restoranteve, mensave dhe kuzhinavenë përgjithësi

CRISTAL PLUS  12 kg


 

CRISTAL CLOR SANITIZZANTE  12 kg


 

Detergjent pastrues dhe higjenizues për larjen automatike të enëve në përgjithësi:
gota, pjata, tenxhere, etj.                                            CRISTAL CLOR falë komponentëve të saj të veçantë, duke përfshirë dhe klorin, ushtron një veprim të fortë pastrimi duke u shoqëruar me një fuqi të lartë sgrasante, aromatizues, higjenizues dhe shkëlqyes, ideal edhe për pëdorim në restorante, ku gatuhet dhe enët lënë erëra të pakëndshmenë (si peshku) etj.

Detergjent për larje automatike të enëve në përgjithësi. Produkti, në sajë të detajeve e substancave të përmbajtura në të, ushtron një veprim higjenizues e shkumues, duke favorizuar largimin e shpejtë  të papastërtisë.

Për më tepër, CRISTAL T5 parandalon formimin e depozitave gëlqerore në enë, duke ruajtur pjesët mekanike të pjatalarëses.

CRISTAL T5  12 kg


BRILLANT PLUS 12KG


Është ndihma specifike e larjes, tharjes dhe ndriçimin e enëve në përgjithësi, si: gota, pjata, enët, etj. Formulimi i tij i bazuar në acide organike të veçanta lejon neutralizimin e mbetjeve gëlqerore, duke i dhënë produktit një veprim ndriçues dhe një tharje të shpejtë të enë pa lënë vija. BRILLANT PLUS karakterizohet nga një performancë e shkëlqyer që e lejon atë për t'u përdorur si në praninë e ujërave me fort dhe në ujërat të ëmbla.

Mirmbajtje dhe pastrues për kuzhina

SPLENDI FORNO  12 kg


Detergjent superkoncentruar, i formuluar shprehimisht për furrat e pajisura me sisteme pastrimi larje të integruar. SPLENDI FORNO heq dhe shkëput mbetjet e karbonit dhe papastërti të ndryshme, pa ndikuar në pjesët e trajtuara. Pa shkumë, është e lehtë për të shpëlarë dhe nuk lë mbetje.

Produkt specifik që do të përdoret në ciklin e shpëlarjes së furrave me larje automatike. Përdoret si
detergjent në fazën e shpëlarjes, siguron një tharje të shpejtë duke theksuar shkëlqimin e sipërfaqeve të trajtuara.

VIA CROST PLUS  12 kg


FOR PIASTRE    1L


FOR PIASTRE është një detergjent bazë alkaline me fuqi të fortë të sgrasante. Gjatë përdorimit gjeneron një
shkumë aktive kompakte, e aftë për të hequr dhe shkëputur mbetjet e karbonit dhe mbetjet e djegjeve yndyrnat nga furrat, pllakat e gatim, grilat e gatimit, pjastrat, pianura etj. Nuk ndikon në sipërfaqet me të cilat është në kontak dhe rikthen aspektin origjinal të pjesëve të trajtuara, duke lëshuar një aplikim të këndshëm gjatë përdorimit, aromë agrumesh.


Detergjent i lëngshëm me fuqi të lartë pastrimi e higjenizimi të sipërfaqeve të cilat janë në kontakt me produktet ushqimore (të tilla si banaku punës në kuzhina, paisje të ndryshme, sipërfaqet dyshemeve), sipas analizimeve të ndryshme të bëra rezulton se efektiviteti i veçantë i FOOD SAN në heqjen e papastërtisë është për shkak të substancave të përmbajtura që kanë një veprim pastrues shkumues ndaj vajrave dhe yndyrnat me origjine shtazore, perime etj. FOOD SAN nuk ndikon në sipërfaqet me të cilat vjen në kontakt, dhe rikthen
në pjesët e trajtuara pamjen origjinale.

FOOD SAN   750ml


OK PIATTI    10kg


Detergjent ideal për larjen e enëve me dorë.            Falë komponentet e përmbajtura në të, OK PIATTI ushtron një veprim higjenizues dhe shkumues duke favorizuar heqjen e papastërtisë me lehtësi. Për më tepër në sajë të pH neutral, ajo i respekton duart, duke i lënë ato të buta. Veprimi i saj i pastrimit shoqërohet nga një efekt i dukshëm shkumës dhe a aromë të këndshme agrumesh.Detergjente per larje manuale