en_US
en
off
Mobile View
Desktop View

Nr.Cel : 0682059822       email: lavanderibora@yahoo.com

 
Produkte
1667

BORA LAUNDRY OFRON EKSKLUZIVITETIN NE SHQIPËRI TË FIRMËS SPANJOLLE "DOMUS", NDËR MË TË FUQISHMET NË TREGUN EURIPIAN NË PRODHIMIN E PAISJEVE PËR LAVANDERI.

TË GJITHA KËTO PRODUKE JANË TË KARAKTERIZUARA NGA MAKSIMUMI I CILESISË, QËNDRUESHMËRISË, KONSUM I ULET I ENERGJISË ELEKTRIKE SI DHE KOSTO MINIMALE MIRËMBAJTJE.

DOMUS PRODHON PAISJE TË PËRSOSURA PËR LAVANDERI QË PËRFSHIJNË LAVATRICE, THARESË DHE PAISJE TË TJERA SPECIFIKE TË STUDIUARA PËR TË PËRMBUSHUR CDO KËRKESË DHE TË PËRSHTATURA SIPAS TEKNOLOGJISË MË TË LARTË. SECILA PAISJE ËSHTË E TESTUAR DHE E KOLAUDUAR NGA TEKNIKËT SPECIALISTË SIPAS PROCEDURAVE TË CAKTUARA.

LAVATRICE UJI ''DOMUS''

PreviousNext

LAVATRICE UJI

THARESE RROBASH ''DOMUS''

PreviousNext

THARËSE RROBASH DOMUS

PreviousNext

RRUL PËR HEKUROSJE

RRULA HEKUROSJE ''GMP''

HEKUR PROFESIONAL PËR HEKUROSJE

PreviousNext

HEKUR PROFESIONAL PËR HEKUROSJE

LAVATRICE KIMIKE

PreviousNext

LAVATRICE KIMIKE

 

PAISJE PËR LAVANDERI DHE PASTRIM KIMIK

 

Cel: +355 68 20 59 822

Email : Kontakt@bora-laundry.com

           lavanderibora@yahoo.com

           i.kasalaundry@gmail.com
Adresa :

1. Rr. Elbasanit , Sauk, Tirane

2. Autostrada F.Kruje-Milot, Derven