en_US
en
off
Mobile View
Desktop View

Nr.Cel : 0682059822       email: lavanderibora@yahoo.com

 
Lavatriçe
2578

MODELI "DHS" DOMUS 11 kg, 14kg, 18kg, 27kg, 36kg

MODELI "DHS - 45kg, 60kg, 120kg"


 • Kapaciteti: 45 kg, 60kg, 120kg
 • Programues në 33 gjuhë  të disponueshme
 • Usb për përditësimin  e softëare të lavatrices
 • Mund të krijohen një pafundësi programesh (26 të  krijuar që nga fabrika)
 • Sistem për të optimizuar konsumin e ujit dhe detergjenteve 
 • Shpejtësi të lartë të centrifugës
 • E përbërë tërësisht me materiale inoksi
 • Paisje e çertifikuar nga CE  dhe GOST
 • Touch screen
 • Sistemi automatik i peshËs, kursimi deri nË 30%
 • Kutia e detergjentit e përbërë nga 5 ndarje
 • E pajisur me 8 sinjale për dozën automatike të detergjenteve (të përfshira në opsion edhe 6 sinjale ekstra)
 • I programueshëm në kohë dhe në kohëzgjatje
 • Tre tuba për hyrjen e ujit
 • Shpejtësia e larjes dhe e shtrydhjes e konfigurueshme
 • Sistemi standart i inkorporuar “wet cleaning” nivelet e ujit dhe të shpejtësisë së larjes të modifikueshme
 • Kapaciteti: 10 kg, 14kg, 18kg, 27kg
 • Faktor G-200
 • Shpejtesi mesatare  te centrifuges e perbere teresisht me materiale inoksi
 • Paisje e certifikuar nga WRAS dhe ETL
 • Touch screen
 • Programues ne 33 gjuhe  te disponueshme
 • Usb per perditesimin  e software te lavatrices
 • Mund te krijohen nje pafundesi programesh  (26 te  krijuar qe nga fabrika)
 • Kutia e detergjentit e perbere nga 4 ndarje e pajisur me 8 sinjale per dozen automatike te detergjenteve (perfshire ne opsion dhe 6 sinjale ekstra)
 • I programueshem ne kohe dhe ne kohezgjatje
 • Tre tuba per hyrjen e ujit
 • Shpejtesia e larjes dhe e shtrydhjes e konfigurueshme
 • Sistemi standart i inkorporuar “ wet cleaning” nivelet e ujit dhe te shpejtesise se larjes te modifikueshme
 • Sistem kursimi per te optimizuar konsumin e ujit dhe detergjenteve


KAPACITETI: 11 kg, 14kg, 18kg, 27kg, 36kg etj.

 • Shpejtesi te larte centrifuge.
 • E perbere teresisht nga materiale inoksi.
 • Pajisje e certefikuar nga CE, WRAS dhe GOST
 • Touch Screen
 • Programues ne 33 gjuhe te disponueshme
 • USB per perditesimin e software te lavatrices
 • 26 programe te rregjistruara qe nga dalja nga fabric
 • Kursimi i ujit deri ne 70%
 • Sistemi automatik i peshes, kursimi deri ne 30%.
 • Kutia e hedhjes se detergjentit e perbere    nga 4 ndarje.
 • E   pajisur   me   8   sinjale   per   dozen   automatike   te detergjenteve.
 • I programueshem ne kohe dhe ne kohezgjatje.
 • Tre tuba per hyrjen e ujit.
 • Shpejtesia e larjes dhe e shtrydhjes e konfigurueshme.
 • Sistemi standart i inkorporuar ''WET CLEANING'', nivelet e ujit dhe te shpejtesise se larjes te modifikueshme
 

LAVATRICE UJI  

 
 

MODELI "DMS - 10kg, 14kg, 18kg, 27KG"


 

Adresa :

1. Rr. Elbasanit , Sauk, Tirane

2. Autostrada F.Kruje-Milot, DervenCel: +355 68 20 59 822

Email : Kontakt@bora-laundry.com

           lavanderibora@yahoo.com

           i.kasalaundry@gmail.com