en_US
en
off
Mobile View
Desktop View

Nr.Cel : 0682059822       email: lavanderibora@yahoo.com

 
Detergjente për Lavanderi


2981


DETERGJENTE PROFESIONALE PËR LAVANDERI 


DETERGJENTE TË LËNGSHËM


"   Eksperiencë, cilësi e disponueshmëri për klientët tanë   "

PORA LAUNDRY NËPËRMJETË POMPAVE PROFESIONALE TË CILAT I INSTALON NË LAVATRIÇEN TUAJ, BËN TË MUNDUR SHPËRNDARJEN AUTOMATIKE TË DETERGJENTËVE LARËS TË LËNGËSHËM "Rhütten".

KJO METODOLOGJI ËSHTË TEPËR CILËSORE DHE REALIZON LARJE PËR TË GJITHA PËLHURAT DUKE LARGUAR NJOLLAT E  VËSHTIRA, POR  GJITHASHTU KËTO PRODUKTE RUAJNË BUTËSINË DHE AROMËN E MATERIALIT. 
ALCA 20  25 kg


Detergjent alkalin per lavatrice profesionale.

I karakterizuar nga një fuqi e shkëlqyer shpërndarëse dhe antidepotizuese e papastërtive. 

Bën eleminim të plotë të vajrave, yndyrnat, papastërtitë e mëdha.

Ideale për paralarjen e rrobave të përbëra nga pambuku, poliestra, rrobat me ngjyrë etj.TENSIO 101   25 kg


Detergjent me fuqi të lartë të heqjes së yndyrës,

I përshtatëshëm për larje profesionale të pelhurave të pambukta, poliestrës, copave me ngjyrë, mbulesave të restoranteve, hoteleve etj.


CL 50     25 kg


Është një zbardhues lëng me veprim higjenizues që përdoret nga lavanderitë, për trajtimin e copave të bardha, carcafe, copa të papërshkrueshme nga uji, sfungjere etj.


 

OXYGEN 130     25 kg


Produkt me një përqendrim të lartë të oksigjenit aktiv, veçanërisht i përshtatshëm për lavanderi. Molekulat e oksigjenit të lëshuara nga OXYGEN 130 depërtojnë në  fibrat e pëlhurave të bardha të tilla si: çërçafë, peshqirë, sfyngjere, etj, duke mundësuar largimin e njollave nga mbetjet e verës, kafes, frutave, barit etj.

OXYGEN 130 është i përshtatshëm gjithashtu edhe në larjen e materialeve të spitalore, duke neutralizuar mbetjet e mbetura të klorit në pëlhura.


SOFT 30 CLUB     25 kg


Zbutës specifik për larje në lavanderi ku përdoret në fazën e fundit të shpëlarjes materiale si pambuk, poliester, pëlhura të ngjyrosura, tesha në përgjithësi, material leshi, sende delikate dhe mëndafshi. produkti promovon neutralizimin e çdo detergjenti të mbetur, jep butësi dhe elasticitet tek fibrat e pëlhurave, duke e bërë hekurosjen më të shpejtë.

SOFT 30 CLUB gjithashtu i bën ngjyrat të ndritshme dhe liron një aromë të këndshme.


 

Komponent për të rritur fuqinë vepruese të detergjenteve, në larjen e copave të pambukta, poliester, rrobave në përgjithsi, mbulesave të restoranteve, hotelelve, etj.


NETURAL 100     10 L


Super - Bi     750ml


Solucion tepër efikas profesional, për pëdorim dhe trajtim paraprak me baze zbardhue.

I formuluar për trajtimin dhe heqjen e njollave, mbetjen e njollave të trasheguara nga disa larje, grinë apo të verdhën që behën në copat e bardha si çarçafe, mbulesa, peshqirë të bardhe.  etj.

Përbërja e saj gjeneron një musë aktive që penetron shpejt dhe thellë në fibra
duke hequr në mënyrë efektive papastërtitë dhe njollat.


Aladino 3     750ml


Detergjent i formuluar posaçërisht për të eliminuar në mënyrë efektive dhe me butësi njollat kokëfortë të vajit, yndyrave shtazore, perimeve, salcave, në të gjitha copat e bardha dhe me ngjyrë, pa i dëmtuar ata.

E projektuar me përbërës aktivë shumë efikas, mund të aplikohet para se të lahen ose të vendosen brenda ciklit të larjes,  duke u bërë kështu një aleat i çmuar i detergjentit normal. Falë konsistencës së saj pak të dendur,
depërton shpejt në fibra, duke zbutur papastërtinë dhe lehtëson heqjen e saj.BUONODOR NATURAL FRESH 750ml

Arome ambienti me nje sprucim te thjeshtë, lë në ambjent aromë të këndëshme dhe të qëndrueshme.Buonodor  Natyral   750ml


BUONODOR OCEAN 750 ml

Arome ambienti me një sprucim të thjeshtë, lë në ambjent aromë të këndëshme dhe të qëndrueshme.Buonodor Ocean    750ml


HEQËS NJOLLASH


SOLUCION AROMATIZUES