en_US
en
off
Mobile View
Desktop View

Nr.Cel : 0682059822       email: lavanderibora@yahoo.com

 
Detergjente për Dysheme


2542


DETERGJENTE PROFESIONALE PËR PASTRIMIN E DYSHEMESË


"   Eksperiencë, cilësi e disponueshmëri për klientët tanë   "

DETER PAV 28 IGIENIZZANTE 10kg


Detergjent i koncentruar shkumës, ideal për pastrimin e dyshemeve në industritë ushqimore dhe të gjitha sipërfaqet e forta në përgjithësi: pllaka, sipërfaqe xhami, sipërfaqe të brendshme të mëdha, frigoriferë etj.                                     

Produkti, përveç që ka një veprim të shkëlqyeshëm si detergjent, higjenizon sipërfaqet e trajtuara, duke e bërë veten të dobishme në të gjitha mjediset: restorante, hotele, spitale, kasapë, kamionë, frigorifer etj. 

Pastrim i shpejtë dhe tepër efikas!

 

DETERGJENTE PËR PASTRIM DHE MIRËMBAJTJE TË DYSHEMEVE


PAV SANITIZZANTE R90 LAVANDA 10kg


 

Detergjent i koncentruar i lëngët për të gjitha sipërfaqet që lahen në përgjithësi, me veprim të lartë aromatizues dhe higjenizues.                                                                                                    Fuqia e saj e pastrimit ju lejon ta përdorni produktin për probleme të shumta të pastrimit. PAV SANITIZZANTE R90, me  përdorim me përqendrimet e rekomanduara, nuk lë shenja dhe përbërësit e saj aktivë higjenizues dhe aromatizues i japin mjedisit një aromë të këndshme dhe të qëndrueshme.                        Produkti gjen përdorimin e saj në pastrimin e përditshëm të dyshemeve, pllakave, rubinetave, dusheve, hidrosanitareve etj.                                                                                              Përdorimi i PAV SANITIZZANTE R90 rekomandohet të përdoret pa shtuar produkte të tjera, për të shmangur fenomenet ndërveprim, i cili mund të zvogëlojë efektivitetin e produktit.DETER PAV SANITIZZANTE R90 BOUQUET 10 kg


Detergjent i koncentruar i lëngët për të gjitha sipërfaqet që lahen në përgjithësi, me veprim të lartë aromatizues dhe higjenizues.

Karakteristikat e saj ju lejojnë të përdorni produktin për probleme të shumta pastrimi në përqendrimet e rekomanduara, nuk lë shenja dhe nuk ndryshon sipërfaqet me të cilat ajo vjen në kontakt.
Përbërësit e saj aromatik aktivë lejojnë eliminimin e aromave të pakëndshme nga gatimi i ushqimit, cigare, kafshëve, këpucë, tualet etj. Produkti gjen përdorimin e tij në pastrimin e përditshëm të dyshemeve, pllakave, sanitare, dushe, hidrosanitare etj.DETER SPLENDID  10 kg


Produkt ideal për pastrimin dhe mirëmbajtjen e dyshemeve në përgjithësi (guri natyral, sintetik,  dekorativ, mermer, linoleum, etj).                            Mund të përdoret në sipërfaqe të trajtuara me dyll ose jo.                                                                  Produkti ndërkohë që pastron, krijon një shtresë transparente dhe mbrojtëse për sipërfaqet, duke i lënë sipërfaqet e pastruara me shkëlqim për një kohë të gjatë.                                                                      Falë përbërsit shkumues që përmban; DETER SPLENDID mund të përdoret gjithashtu edhe në paisjet, makinerit e pastrimit të dyshemeve.SUPER ACTIVE     1L

Super aktiv është detergjent pastrues dhe higjenizues, i koncentruar.

Detergjent i formuluar për një përdorim të gjerë, falë formulës së saj mund të përdoret si për papastërti të forta ashtu edhe për papastërti të përditshme.Produkte për pastrim të sipërfaqeve specifike


DETER PARQUET   750ml

Produkt special i studiuar posaçërisht për pastrimin e dyshemeve prej druri, me bojë ose të laminuara. DETER PARQUET është ideal gjithashtu për pastrimin e çdo sipërfaqeje prej druri të lyer: mobilje, tavolina, dyer etjProdukti i projektuar posaçërisht për larjen e moketeve, tapet, tapiceri, jo për mbulesa të lëvizshme të karrigeve, sofas me ndihmën e makinave të nxjerrjes. Përbërësit e saj aktivë lejojnë një largim të shpejtë të papastërtisë, duke lene një aromë të këndshme lulesh. Gjeni aplikacionin për larjen e tapeteve dhe moketeve të hoteleve, zyrave, dyqaneve, shtëpive të pleqërisë,
kinema etj.DETER MOQUETTE   10 kg