en_US
en
off
Mobile View
Desktop View

Nr.Cel : 0682059822       email: lavanderibora@yahoo.com

 
Detergjente per tualete
3637
 

DETERGJENTE PER PASTRIMIN E TUALETIT

Eksperience,cilesi e disponueshmeri per klientet tane

I Am King Of The Word!

Detergjente per pastrimin e cdo lloj siperfaqeje 

 
 

                                                   Detergjent superkoncentrat qe perdoret per cdo lloj siperfaqe ne banja, wc, lavamane dhe siperfaqe alumini.Pastron dhe higjenizon cdo lloj papastertie. Eshte detergjent shume ekonomik i cili ne saje te hollimit me uje nga 1 liter detergjent superkoncentrat  perftohen 37 litra  solucion i gatshem per perdorim.


SAVER BAGNO 10kg                                                                   

                                                  Detergjent superkoncentrat qe perdoret per cdo lloj siperfaqe  druri ,alumini ,xhami etj. pastron ,higjenizon duke iu kthyer pamjen origjinale siperfaqeve te trajtuara. Eshte detergjent shume ekonomik i cili ne saje te hollimit me uje nga 1 liter detergjent superkoncentrat  perftohen 37 litra  solucion i gatshem per perdorim.                                                                                                                                                                                                                                                     

SAVER MULTIUSO 10kg