en_US
en
off
Mobile View
Desktop View

Nr.Cel : 0682059822       email: lavanderibora@yahoo.com

 
Detergjente
1129
 
PreviousNext

DETERGJENTE RHUTTEN

PASTRIM DHE MIRËMBAJTJE ME LEHTËSI TË KUZHINAVE TË GATIMIT

DETERGJENTE RHUTTEN

PASTRIM DHE MIRËMBAJTJE ME LEHTËSI TË KUZHINAVE TË GATIMIT

DETERGJENTE  PASTRIMI TË FIRMËS ITALIANE "Rhütten"

"   Eksperiencë, cilësi e disponueshmëri për klientët tanë   "

  • DETERGJENTE PËR LAVANDERI, LARJE TË AUTOMATIZUAR TË RROBAVE​

​​

  • PASTRIM DHE MIRËMBAJTJE ME LEHTËSI TË KUZHINAVE TË GATIMIT


  • PASTRIM DHE MIRËMBAJTJE TË TË GJTHA LLOJEVE TË SIPËRFAQEVE


LINJA E DETERGJENTEVE


 

Adresa :

1. Rr. Elbasanit , Sauk, Tirane

2. Autostrada F.Kruje-Milot, DervenCel: +355 68 20 59 822

Email : Kontakt@bora-laundry.com

           lavanderibora@yahoo.com

           i.kasalaundry@gmail.com