en_US
en
off
Mobile View
Desktop View

Nr.Cel : 0682059822       email: lavanderibora@yahoo.com

 
2096
Kreu
a, b, c, d
online, builder, online builder


PAISJE DHE DETERGJENTE PROFESIONALE PASTRIMI

HAPA TË SIGURTË HIDHEN ME PARTNERË TË SUKSESSHËM

PreviousNext

Sample Picture 3

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

 

BORA LAUNDRY  "ZGJIDHJA IDEALE PËR LAVANDERINË TUAJ" 

Ne kemi krijuar një firmë solide dhe moderne, ku mund të garantojmë aftësinë tonë për të ofruar produkte dhe shërbime cilësore për klientët tanë. 

Misioni ynë është të kënaqim të gjitha nevojat e një lavanderie profesionale në një mënyrë konkurruese, duke punuar në një treg të globalizuar.

Si një ekip profesionistësh ne jemi në kontakt të përditshëm me klientët tanë, duke aplikuar vlerat tona në të gjitha fushat: Inovacioni, Përvoja, Dialogu dhe Profesionalizmi!

 

Adresa :

1. Rr. Elbasanit , Sauk, Tirane

2. Autostrada F.Kruje-Milot, DervenCel: +355 68 20 59 822

Email : Kontakt@bora-laundry.com

           lavanderibora@yahoo.com

           i.kasalaundry@gmail.com